Aarhus Lufthavn håber på ti ruter fra Easyjet

Aarhus Lufthavn jubler over den nye Easyjet-rute til London, og lufthavnsdirektøren drømmer allerede om op til ti ruter med det britiske lavprisflyselskab. Fold sammen
Læs mere
Foto: Paul Hanna
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Aarhus Lufthavn jubler over den nye Easyjet-rute til London, og lufthavnsdirektøren drømmer allerede om op til ti ruter med det britiske lavprisflyselskab.

Det skriver branchesitet Check-In.dk.

1. september indleder Easyjet sin første satsning i Vestdanmark. Selskabet åbner en rute fra Berlin-Tegel til Aarhus Lufthavn med to ugentlige afgange. Og for få dage siden kom meldingen om endnu en rute til Aarhus, når Easyjet til november vil flyve fra London-Gatwick til den østjyske lufthavn.

Hos Aarhus Lufthavn er der glæde over, at Easyjet allerede har annonceret en ny rute, før den første rute overhovedet er åbnet.

»Hvis Easyjet finder det interessant at starte to ruter op, så kan der vel sagtens komme flere. Selskabet har op imod 30 baser i Europa, og jeg kan sagtens pege på ti destinationer, som kunne være interessante for Østjylland og også den anden vej,« siger administrerende direktør for Aarhus Lufthavn Peter Høgsberg til Check-In.dk.