800.000 mobilkunder får ubegrænset data i tre måneder

TDC og YouSee giver tre måneders fri data og håber at skabe et behov for et større dataabonnement bagefter.

TDC og YouSee fjerner loftet for dataforbruget i de kommende tre måneder for 800.000 mobilkunder. Arkivfoto: Iris/Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

800.000 mobilkunder hos TDC og datterselskabet YouSee får fra i dag og tre måneder frem lov til at bruge lige så mange data, som de har lyst til, uden at det koster ekstra.

Det er TDCs måde at markere på, at YouSee fra 1. juli overtager alle TDCs privatkunder, så alt samles i et selskab. Frem til 31. maj vil alle mobilkunderne med dataabonnement derfor ikke skulle tænke på, om de rammer dataloftet, men kan bruge internetforbindelsen over mobilnettet uden de begrænsninger, som deres normale abonnement giver. Mobile bredbåndskunder er ikke omfattet, og det er nye kunder, som tegner TDC-/YouSee-abonnement fra 1. marts, heller ikke.

Det tidligere lavprismobilselskab Onfone blev for et par år siden lagt ind under YouSee som YouSee Mobil, der hidtil har levet en stille tilværelse. Nu samles alle private mobilkunder under YouSee-hatten i håbet om, at de får lyst til at købe mere ind andre steder i butikken - f.eks. TV og internetforbindelse.

TDC vil med tiltaget også slå et slag for sit 4G-mobilnet, som er blevet opgraderet gennem de seneste to år, og skabe appetit på at bruge data på mobiltelefonen, så kunderne efter 31. maj vælger et større dataabonnement end tidligere.

TDC gav også data fri sidste år for at markere, at 4G-nettet var klar til brug i hele landet.

Alle 800.000 mobilkunder får en SMS om ændringen.