500 busser og fire færger fragter gæster til Danmarks største firmafest

Enhver festarrangørs drøm - eller mareridt - finder sted grundlovsdag, når Dansk Supermarked holder et brag af en firmafest for sine 39.000 ansatte. Købmand Herman Sallings Fond betaler gildet.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Dansk Supermarked slår formentlig danmarksrekord med sin firmafest i år. Dagligvarekæmpen har i hvert fald inviteret alle de 39.000 ansatte i de danske Netto-forretninger, Føtex-varehuse og Bilka-hypermarkeder samt de ansatte på lagre og kontorer til fest på Grundlovsdag den 5. juni.

Det bliver noget af en logistikopgave, for invitationerne er sendt til alle fra salgsassistenterne i Netto i Nexø er inviteret over frugt- og grøntmedarbejderne fra Føtex Frederikshavn til lagermedarbejderne i Ishøj.

500 busser og fire færger skal fra morgenstunden fragte de tusindvis af medarbejdere til arrangementet, der løber af stabelen på Dansk Supermarkeds hovedkontor i Årslev ved Aarhus. På to store scener vil en række af de bedste danske artister dagen igennem optræde live, og om aftenen går turen hjemad igen til alle hjørner af danmarkskortet.

»Hver dag arbejder medarbejderne hver især hårdt for vores fælles mission om at være kundernes førstevalg. I den travle dagligdag er det af gode grunde kun et fåtal af vores 39.000 kolleger i Danmark, vi er sammen med. Det laver vi om på for en enkelt dag med DSLIVE, hvor vi virkelig får mulighed for at opleve, hvor stort et fællesskab vi alle er en del af,« skriver Dansk Supermarkeds koncernchef Per Bank i en pressemeddelelse.

Dansk Supermarked ejes for 81 procents vedkommende af Købmand Ferdinand Sallings Mindefond og Købmand Herman Sallings Fond. 19 pct. ejes fortsat af A. P. Møller - Mærsk, som har solgt kraftigt ud af sin ejerandel til Salling, der skabte detailhandelsgiganten.