3 melder om fremgang

Teleselskabet 3 melder om fremgang i 2008 i Skandinavien - Sverige og Danmark. Kundebasen voksede, og man nåede en positiv drift på månedsbasis.

Telekoncernen 3 i Skandinavien, som består af selskaber i Danmark og Sverige, øgede i 2008 kundebasen med 26 procent. I Sverige nåede man desuden et positivt resultat fra driften på månedsbasis i april. 3 Danmark fulgte efter i august, oplyser 3.

Omsætningen for de to selskaber steg med godt 19 procent til knap 5,2 milliarder svenske kroner, svarende til 3,6 milliarder danske kroner. Driftsresultatet blev for helåret et underskud på 106 millioner svenske kroner eller 72 millioner danske kroner.

- De sidste fem år har været præget af store investeringer i netværk og kundebase. I dag har vi en sund forretning, og med et positivt driftsresultat på månedsbasis nåede vi i 2008 en milepæl i virksomhedens udvikling. Sammen med det kraftigt forbedrede driftsresultat på årsbasis viser det, at vi er på rette vej, siger Morten Christiansen, adm. direktør for 3 i Danmark./ritzau/