3 klar med ny streaming-musiktjeneste med 1 million sange

For 29 kroner om måneden kan du nu få adgang til 1 million sange til mobilen hos 3.

3mobil 3-mobil 3 mobil. Stort 3-tal i butikken på strøget. Fold sammen
Læs mere
Foto: Peter Clausen
I dag relancerer 3 sin nye musiktjeneste, der giver frit valg mellem 1 million forskellige musiknumre, som streames direkte til mobilen.  Her er noget både for pop-tøsen og den hardcore metal-fyr, lover 3. De tager dermed kampen op med TDC Play og Telia Music Player.

Brugerne kan oprette play-lister og dele dem med deres venner eller bare lytte til 3's mange anbefalede play-lister. Og der er ingen grænser for, hvor mange gange man kan lytte til samme nummer.

Musikpakken koster29 kroner om måneden for privatkunder og 23,20 kroner om måneden (ekskl. moms) for business-kunder. 3 forklarer, at tjenesten ikke kun er billigere end tidligere, men også nemmere at bruge:


"Vi tror på, at streaming er fremtiden. Med streaming behøver man ikke længere at downloade sangen, før man kan høre den, og den fylder ikke noget på mobilen. Samtidig har man ubegrænset adgang til at lytte til et stort musikkatalog online. Det giver en fleksibilitet, der gør streaming bedre egnet til den mobile livsstil end download," siger Stine Green Paulsen, Kommunikationschef i 3 Danmark.