25-årig iværksætter scorer 120 millioner på Onfone

Morten Strunges far bliver også millionær.

Morten Strunge - til højre - er nyslået mangemillionær på salget af teleselskabet Onfone, som er medsponsor for Michael Rasmussens cykelhold Christina Watches. Fold sammen
Læs mere
Foto: Keld Navntoft

For få dage siden fyldte Morten Strunge 25 år. En forsinket fødselsdagsgave, som han kan indløse en af de kommende dage, bliver en check på den behagelige sum af 120 millioner kroner, skriver ComOn.dk.

Sammen med sin far ejer Morten Strunge nemlig 40 procent af aktierne i Onfone. Selskabet blev her til formiddag solgt til TDC for en samlet sum af 300 millioner kroner.

Hovedinvestoren i Onfone, Peter Wilmar Christensen, ejede ved sidste opgørelse, som ComON foretog for to måneder siden, 47 procent af selskabet, hvilket altså skulle indbringe ham 141 millioner kroner. I 2005 fik han en pænt stor check fra Cisco, der havde købt Kiss Technologies, som Wilmar Christensen havde stiftet og var medejer af, for i alt 280 millioner kroner.

Morten Strunge, der fortsætter som direktør i Onfone også efter at TDC er blevet ny ejer, siger til ComON, at han ikke agter at lade pengene stå og kede sig på en bankbog, men at han vil investere dem i nye projekter.

I første omgang vil Strunge satse på at videreudvikle Onfone i TDCs regi.

”TDC har jo en lang række produkter, som vi kan give ”the Onfone-treatment” og sælge til vores kunder”, fortæller han.

Læs mere om Morten Strunges planer på ComOn.dk.