2016 bliver et udfordrende år for Santa Fe

Flytteserviceforretningen Santa Fe - det tidligere Østasiatiske Kompagni - er kommet ud af 2015 med en nettoomsætning på 373,6 mio. euro mod 338,1 mio. euro i 2014. Nettoresultatet endte i et minus på 3,4 mio. euro mod et plus på 46,8 mio. euro i 2014.

Foto: Andreas Hagemann Bro. Martin Thaysen, administrerende direktør i Santa Fe. ARKIVFOTO.
Læs mere
Fold sammen

- Det lykkedes os at skabe vækst på trods af markant tilbagegang på markederne i Australien og Kina.

Vores driftsresultat var dog skuffende og negativt påvirket af utilfredsstillende marginer inden for flytteservices og udfordrende markedsvilkår i Australien og Kina, siger Martin Thaysen, administrerende direktør i Santa Fe, i en kommentar til regnskabet.Selskabet kom med ny 2020-strategi i september sidste år. Og ifølge direktøren begynder man at kunne se de første resultater.
2016 vil blive et "udfordrende år", lyder det fra direktøren.

- Selv om det underliggende potentiale i den globale industri for flytte- og udstationeringsydelser fortsat er attraktivt, er de makroøkonomiske udsigter for 2016 usikre. Vi fortsætter indsatsen for at eksekvere på vores 2020-strategi med fokus på restrukturering og styrkelse af indtjeningen fra flytteservices, reducering af omkostninger, udbygning af vores organisatoriske kompetencer og implementering af den nye teknologiplatform, siger han.

/ritzau/FINANS