18 millioner ferietimer går med arbejde

Hvert år arbejder danskerne 18.600.000 timer, som ellers er skemalagt til ferie, lyder det i undersøgelse fra hotelbookingportalen Hotels.com.

Læs mere
Fold sammen
Danskerne bruger 18.600.000 timer om året på at arbejde i deres ferie. De hiver mobilen og den bærbare computer frem i tide og utide for at følge med i, hvad der sker på kontoret.

Det viser en undersøgelse lavet af hotelbookingportalen Hotels.com, som har spurgt 2.167 rejsende fra hele Europa om, hvor meget de arbejder, når de er på ferie. Her svarer to ud af tre, at de ikke kan lade være med at tjekke deres arbejdsmail, mens de er på ferie.

Svært at slippe

Selvom danskerne ikke er det folkefærd i Europa, som har sværest ved at slippe arbejdet, så siger seks ud af ti, at de ikke kan lade være med at læse arbejdsmail, når de holder ferie.

Alene i Danmark bruges der således knap 18.600.000 timer årligt på at tjekke arbejdsmails i ferien, lyder det i en meddelelse fra Hotels.com.

Ifølge undersøgelsen er det franskmændene, som hyppigst logger ind på deres arbejdsmail, selvom der står ferie i kalenderen.

asa