Vidne: »Jeg har ikke sovet i nat«

Skuddramaet på Mimersgade på Nørrebro i nat er det fjerde på bare fire dage. Beboerne i kvarteret er urolige over, at det pludselig er deres kvarter, der skal stå for skud.

Politiet undersøger bilen som en 21 - årig mand blev fragtet i efter at være ramt af skud foran Rigshospitalets Traumecenter i nat. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mogens Flindt / Scanpix
Berlingske Tidende snakkede kort efter episoden med en beboer, der ringede 112 og fortalte politiet om hændelsen. Her til morgen er han stadig rystet.

- Det hele er så surrealistisk. Det er sådan noget, der kun sker i forstæderne. Men i nat skete det 20 meter fra, hvor jeg bor.

Sådan fortæller vidnet, der opvokset på Nørrebro og har boet der i 26 år.

- Jeg var vågen oppe i min lejlighed, og så hører jeg skuddene. Så kigger jeg ud af vinduet, og mens jeg står der, snakker jeg med alarmcentralen. Først kører en sort bil meget hurtigt ud af Mimersgade og så kort efter følger en grå Audi lige i hælene. De kørte begge to over for rødt nede i krydset ved Jagtvej.

- Jeg har slet ikke sovet i nat, for jeg har det rigtig dårligt med, at det er sket. Og i sær efter at jeg i morges hørte, hvad der er sket med ham den ene. At han er død i mit kvarter.

- Jeg har trods alt boet her i 26 år, så chancen for, at det er nogen, jeg ved hvem er, er alligevel rimelig stor. Min lillebror er selv 21 år, så jeg kender en del på den alder, fortæller et rystet vidne til Berlingske Tidende.