Yderligere 2500 apps til Windows Phone

Nu vokser Marketplace for alvor.

Foto: SPENCER PLATT
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

For knapt en måned siden kom det frem at Windows Phone Marketplace havde omkring 6500 apps til rådighed. Nu er antallet så steget til 9000, ifølge Intomobile.

De kommende måneder forventes det at antallet af Windows Phone-apps vil stige kraftigt, eftersom Microsoft tillader udviklere at lægge 100 apps gratis ud i applikationsbutikken. Indtil nu har udviklerne kun haft mulighed for at lægge fem apps ud, uden at betale for det.

Apple App Store og Android Market har henholdsvis over 300 000 og 200 000 apps i sine butikker. Når iPhone-brugerne har over 30 gange så mange apps at vælge mellem, siger det sig selv at Windows Phone Marketplace alligevel har langt igen til toppen.

BlackBerry App World har rundt 20 000 apps, men det siges at omtrent halvdelen af dem er e-bøger. Det vil sige at Microsoft altså allerede har indhentet RIM (BlackBerry), når det gælder udvalget af apps.

Windows Phone 7 står som den vigtigste udfordrer til Apple iOS og Android, og det er tydeligt at Ballmer & co. har indset vigtigheden af at kunne tilbyde en bred vifte af mobilapplikationer til sin platform.

(Kilder: Intomobile, Mobilsiden.dk)

Læs også: Microsofts mobilmarked skrumper fortsat
Læs også:
Microsoft-mobiler går i baglås

Denne artikel stammer fra Berlingske Media's norske søstersite, amobil.no
Oversat af Alexander Almegaard