Twitter app skuffer

Twitter vokser større og større, men alligevel skuffer deres app til iPhone. App’en er simpelthen for rodet.

Her for tiden skriver de fleste tweetere mindst 50 tweets om dagen og det betyder at man ikke kan følge særlig mange, for at få et alt for rodet ”newsfeed”. Jeg følger 39 personer og det gør at jeg modtager 1.950 tweets om dagen eller 1,4 i minuttet.

Det der skuffer mest, gælder også på hovedsiden. Når man modtager så mange tweets, burde det være nemmere at administrere dem. Facebook benytter sig jo af, at alt der har med en hvis status at gøre, bliver skrevet underneden som en kommentar. På Twitter er en kommentar endnu en status.

En anden ting jeg stødte på her den anden dag, var at man kan se svaret på et tweet, men man har ikke altid tilladelse til at læse, hvad der blev svaret på. Det er ikke særlig logisk lavet af Twitter og det trækker også ned. Hvis man ikke må læse hvad der blev svaret på, er det bedre slet ikke at vise tweetet med svaret.

Det eneste der reelt set trækker op, er at Twitter app’en indeholder de fleste funktioner fra hovedsiden og er fuldt kompatibelt med dem.

Hvis Twitter engang får ryddet op og bliver bedre til at administrere deres tweets, ville de få 4 stjerner, men så længe det hele er så rodet, får de 2 stjerner.

Twitter kan downloades til alle Apple enheder med iOS 3.1 eller over.