Trafikupdates fra hele Danmark – gratis!

Denne app lukker op for hele vejdirektoratets database over kø, vejarbejde og ulykker og du har fuld adgang til informationerne med denne app.

Det der måske så bare er ulempen ved app’en, er at indlæsningstiden er så uacceptabelt langsom. Når du åbner app’en bliver du budt velkommen af vejdirektoratets logo og derefter et Danmarks kort, som dog lige skal indlæse i 5-10 sekunder. Det virker alligevel lovende, indtil du begynder at zoome eller bevæge fokus fra f.eks. Jylland til Sjælland.

Uden at vide det, tror jeg at app’en sletter både kort og informationer og downloader dem forfra, hvis man bare kommer til at røre ved kortet. Det er i sig selv en utrolig svipser for app’en, da den ”fejl” bare trækker fokus fra alt andet. Supert PR-nummer, hvis det var en reklame for ”unpublish” knappen på Android Market.

Men hvis man så skal vende det om og tage ja hatten på, synes jeg faktisk at de har været meget op på dupperne med, at informationerne skal være nye. Alt der har været noteret i app’en, har indtil videre passet perfekt med de faktiske hændelser.

Jeg kan altså desværre konkludere, at app’en ikke er klar til at blive udgivet og håber derfor at de får lavet en opdatering. Når de får fundet et alternativ til kortet, vil app’en være værdig til 4 eller 5 stjerner.

App’en er udviklet af vejdirektoretet selv og kan downloades til Android og iOS.