Sonys vandtætte tavle lækker

Sony stopper nu med at sende flere eksemplarer af den nylancerede Xperia S-tavlecomputer afsted fra asien. Den vandtætte tavle tager måske vand ind.

Sony har opdaget utætheder mellem glasset og rammen på Xperia Tablet S. Foto: Sony Fold sammen
Læs mere

Risikoen for, at der alligevel kan trænge vand ind, har fået den japanske elektronikgigant Sony til at standse forsendelser af sin nye Tablet S-tavlecomputer i Xperia-serien.

Tavle-PCen blev lanceret i august på den store europæiske IFA-elektronikmesse i Berlin og er blevet markedsført som »stænksikker«.

Efter en måned i handelen i USA og lidt kortere tid i Europa og Japan har Sony sendt omkring 100.000 styk ud i forretningerne, men nu er det opdaget, at nogle af Android-tavlecomputerne har en åbning mellem skærmen og rammen. Det er særligt uheldigt, når tavle-PCen netop sælges som delvis vandtæt.

Derfor lover Sony nu at reparere alle fejlbefængte eksemplarer, der er solgt.

Hvornår Sony genoptager forsendelserne fra Asien, er ikke meldt ud, men tavlecomputeren kan fortsat købes i både Danmark og resten af verden. Sony er i gang med at undersøge, hvilke serier der er ramt af problemet og det er ikke givet, at de eksemplarer, der er på hylderne i Danmark, er berørt.

Xperia Tablet S er en opdatering af Sonys første tavlecomputer, Tablet S, som kom for et års tid siden.