Slut med rod på gulvet

Det er ofte temmeligt lange flyrejser, vi begiver os ud på for at komme til vinterferie-destinationerne. Og de mange timer i et flysæde kan være både ret så kedelige og hårde for kroppen. Her er seks ting, du passende kan ønske dig til jul, som vil få turen til Thailand, Mexico eller New Zealand til at føles kortere.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Pris: 29.95 dollars (ca. 175 kr.)Pris: 499 krPris: 599 kr. (vejledende)Pris: 217 kr.Pris: 1.399 kr. (vejledende)Pris: ca. 650 kr.

hammacher.com

Slut med hovedpuder, der giver dig ondt i nakken. Tempur har en rejseversion af sin originale pude. Den er kun halvt så bred og kan pakkes ned i en praktisk pose, så den kun fylder 70 pct. af sin oprindelige størrelse på 25 gange 31 gange 10/7 cm.

tempur.dk

Når man rejser på tværs af tidszonerne forstyrres søvnrytmen, men et par søvnbriller kan snyde jetlaggen. Med de gule glas filtreres det blå lys fra, så hjernen tror, at det er nat, og produktionen af melatonin, der er med til at styre en døgnrytmne, går i gang, forklarer producenten, Melamedic. Søvnbrillen fås i flere forskellige modeller også til børn og også i versioner, der kan benyttes over læsebriller.

melamedic.com

Der er flere forskellige mærker i rejsestrømper på markedet. Matas har blandt andre Sigvaris-strømper, som giver et let tryk, så blodet kan cirkulere hurtigere i benene. Anbefales ved flyrejser over fire timer. Fås i sort, marine og sandfarvet i størrelser mellem 36 og 47 til både mænd og kvinder.

matas.dk

Et par gode høretelefoner lukker baggrundsstøjen – og verden – ude. Denon AH-NC800 leveres godt rejsebeskyttet i hård taske og med kabler i to forskellige længder, batteri samt en adapter til fly. Høretelefonerne siddet godt og er komfortable, så mankan have dem på i timevis.

denon.com

amazon.co.uk/kindle