Rygte: iPhone-forventningerne indfries ikke i år

Ifølge de seneste rygter kommer der ikke til at være meget nyt under solen, når Apple senere i år lancerer den nye iPhone. Til gengæld er de muligvis på vej med en billigmodel i plastik.

Selv om iPhone 5 var ny både indeni og udenpå, så var ikke alle lige begejstrede. Den nye model bliver sandsynligvis blot en mindre opgradering. Foto: Espen Irwing Swang, amobil.no Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Apple har gjort det til en tradition, at hver anden iPhone er en stor opdatering, mens modellerne ind i mellem blot har fået et ekstra »S« i navnet og er blevet lidt hurtigere, men derudover har delt egenskaber med forgængeren. Nu lægger det amerikanske firma efter alt at dømme op til en ny overgangsmodel - en iPhone 5S. Det fortæller Digitimes via sine kilder.

Læs også: iPhone 5 er en pose blandede bolsjer

»Den nye iPhone bliver ikke nogen stor opgradering, og den bliver måske blot en lidt forbedret udgave af iPhone 5,« fortæller kilderne, der er tilknyttet Apples underleverandører.

Billigmodel i plastik?

Ifølge de samme kilder verserer der også rygter om en iPhone i plastik, hvilket skal være med til at øge Apples globale markedsandel, der længe har været truet af de mere prisvenlige Androidtelefoner.

Delene til iPhone 5-opfølgeren skal være klar til levering i maj, så Apple kan begynde salget inden udgangen af årets tredje kvartal.

Læs også: Dagens rygter: iPhone 5S til sommer

Blandt forbedringerne i den nye iPhone vil være en kraftigere systemchip og et kamera med højere opløsning end det, der sidder i den nuværende model, oplyser Digitimes' kilder.

Må vente til næste år

Som altid bør disse rygter tages med et gran salt. Rygter om iPhone verserer hvert år inden lanceringen, og Digitimes er normalt blandt de mest ivrige til at bidrage, selv om så tidlige rygter ofte viser sig ikke at tale sandt. Der er dog ikke noget ved disse rygter, der er særligt overraskende, og derfor kan de meget vel vise sig at holde stik.

Rygterne er måske mest interessante for dem, der venter på den næste store opgradering af iPhone næste år. På trods af en større skærm og kraftigere hardware i iPhone 5 i forhold til 4S, så var der mange, der havde håbet på en endnu større overhaling af den nyeste Appletelefon, da den blev lanceret i efteråret sidste år. Disse forventninger ser heller ikke ud til at blive indfriet i år.

Så dem, der venter på en ny banebrydende iPhone, ser ud til at må væbne sig med yderligere tålmodighed.

Læs også: Her er mobiltoppens topmobiler

Læs artiklen på amobil.no

Oversat af Janus Bødker.