Rejseplanen – den perfekte guide på farten

Brugervenlig, hurtig og fed app til tog- og bustransport i Danmark – uanset hvornår du har brug for det.

Skærmbillede af Rejseplan app'en. Fold sammen
Læs mere

Rejseplanens app er genial, hvis du en dag lige er kommet hurtigt ud af døren, og ikke har fundet ud af, hvad for et transportmiddel du skal tage.

Når du har hentet Rejsplanen i App Store, kan du med det samme skrive dit startsted og din endestation, hvornår du skal være der eller hvornår at du skal afsted, og voila, så har app’en selv regnet det hele ud for dig.

Hvis du trykker på den rejse der passer dig bedst tidsmæssigt, kommer der en plan for hvad, du skal gøre. Du kan også trykke på hver enkelt stop, du skal foretage dig og kigge på et kort over stedet, så du kan finde frem til fods.

Rejser kan gemmes

De rejser du søger efter i app’en – eller bare har brug for hurtigt at genfinde - kan gemmes i din kalender eller i favoritter.

Du kan se prisen for din rejse, og hvilken type billet du skal købe, hvis du skal med rejsen flere gange. Desværre står der kun prisen for voksne, så alle under 16 må gætte sig til, hvad det koster at komme frem og tilbage – ikke særligt smart, da rigtigt mange i den aldergruppe både bruger mange apps og rejser meget med offentlig transport.

Der står også med småt, at man skal kontrollere sin returrejses pris, da den ikke altid er den samme. Så DSB ikke sige, at de ikke har sagt det, men ærligt talt: Det er en tåbelig ting at rejsers pris kan variere afhængig af, hvilken vej du rejser.

Det kan du også

I bunden af app’et er der 5 punkter, som man kan trykke på: Favoritter, rejseplaner, nærhed, afgangstavler og info.

I punktet nærhed fremgår det hvilke stationer, hospitaler, havne osv. du er tæt på, hvis at du indtaster, hvor du er henne. Meget praktisk, når man først opdager det.

Du kan også gå ind på afgangstavler, og skrive hvor du er, og hvor du skal hen, så står der hvilket transportmiddel, du skal tage og hvornår. Knap så nyttigt, da at man allerede har indtastet det, som man skal bruge i rejseplaner.

Alt i alt et rigtig godt produkt, som godt kunne bruge en lille finpudsning i forhold til forskellighed, på billetternes pris (hund, børn og cykler). At app’en er gratis er et plus – og den lever op til mine forventninger.

Rejseplan app'en kan hentes til iPhone her og til Android her

Rejseplan app'en er testet på iPhone af B.dks skolepraktikant

Konference: Vejen til New Business