Philips skruer op for volumen på Android

Lancerer tre nye dockingstationer.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Om et par måneder kan du høre musikken du har på din Android-mobil via en dockingstation fra Philips. Selskabet har nu lanceret tre musikanlæg med forskellige priser og forskellig ydelse.

Dockingstationer til Apples iPhone og iPod findes allerede i utallige varianter, og fra mange forskellige producenter, mens noget lignende har været lidt sværere at få fat i til øvrige telefonmærker.

Under 2000 kroner for den bedste

Topmodellen fra Philips har fået titlen AS851. Denne sprøjter 30 Watt RMS (gennemsnitseffekt) ud, hvilket burde være nok hvadenten den pladceres i soveværelset, i køkkenet, i stuen eller tages med ud på terrassen.

Dockingstationen understøtter næsten alle Android-mobiler som er på markedet, for det som kræves er micro-USB-understøttelse. Android-mobilen lades via anlægget når den er tilkoblet. Prisen vil ligge på omtrent 2000 kroner.

Tag den med når du går

Den næst bedste model i den nye dockingstationserie fra Philips hedder AS351. Denne har en gennemsnitseffekt på 10 Watt, og er altså ikke lige så kraftig. Det er dog meningen at den være tilpas handy at, du kan tage den med dig når du går hjemmefra, ifølge Mobil.se.

Prisen vil ligge på ca. 1000 kroner.

Med alarmfunktion

Sidste model ude har fået navnet AS111. Denne har ikke lige så avancerede lydegenskaber som de andre, men har til gengæld en alarmfunktion. Prisen vil ligge på cirka 750 kroner.

Alle tre dockingstationer fra Philips skal komme i salg til november.

Læs også: Bliv et Android-geni

Læs artiklen på teknofil.no
Oversat af Alexander Almegaard