Påskegul italiensk charme

Denne app er holdt i farverne lysebrun og påskegul. Køn er den ikke, men det giver den alligevel en vis charme. Applikationen indeholder en fin, horisontal visning af de udstillede værker. Navigationen mellem værkerne foregår dog med knap og ikke swipe, hvilket er noget besværligt.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

På "History" findes en fin præsentation af Uffizi Gallery, men det er under "Guide", man får den lange, udførlige præsentation af museet i Firenze. Her er alt det praktiske såsom åbningstider, adgangspriser og de forskellige guidede ture, man kan deltage i.

Som i de fleste gode apps er der link til Google Maps, så man kan se, præcis hvor galleriet er placeret. Det er en fin funktion, men desværre har man fjernet "vis vej", så helt nemt skal det ikke være at finde frem.

Det mest besynderlige ved applikationen er "Camera". Med den kan jeg tage et billede og få applikationens lysebrune og påskegule design som indramning af mit foto. Herefter kan jeg finde det under applikationens "Favoritter", men jeg kan ikke sende det til mine venner eller dele det på sociale medier, som ellers ville have været en sjov og oplagt funktionalitet.

Jeg finder det, jeg skal bruge, men appen fra museet, der ellers imponerer med værker af Botticelli og Leonardo da Vinci, er ikke imponerende i sig selv.

App: Uffizi Gallery in Florence

Udgiver: Egate IT Solutions

Pris: 18 kr.

Findes kun til iPhone

INFOshop: Danskerne: Julen er den vigtigste tradition