Opdag ny musik – musikelskere

En lækker ipad app åbner din verden for nye bands

For musikelskere kan det være svært at opdage ny musik på nettet. Der er så meget derude, og hvad er nyt og ikke nyt. iTunes eller Spotify er primært til for dem, der ved hvilke bands, man vil høre.

Det råder en helt ny ipad app bod på. Aweditorium (aural happiness), hedder den, den er gratis, og den er vildt lækkert lavet. Flipboard (anmeldt her på sitet et andet sted) indenfor musikken, som nogle bloggere kalder den.

Når du kommer ind, lander du på en ’forside’ med en masse firkanter, som hver især er et foto af et nyt band. Du kan bladre igennem de lækre fotos i høj opløsning et for et, og hver gang du kommer til et nyt, begynder det pågældende bands musik at spille. Du kan læse lidt mere om bandet, og du kan klikke dig ind til at se en hel video af dem, hvis du synes netop den musik er god.

Skaberen af app’en er James Miao, som også har lavet et website for musikopdagere, thesixtyone.com. Han har taget det bedste fra deres website og ført over i en ny app udviklet kun til ipad.

En fed feature er, at app’en fortæller dig, hvor meget af indholdet, du har opdaget, og du kan lytte til meget, før du lander på 2 procent. Der er flere ting, man kunne ønske sig, og som garanteret kommer i en ny version en dag. For eksempel at man kan dele en oplevelse med sine venner på Facebook eller Twitter.

Link: www.aweditorium.com