Office-pakken er flyttet ind på iPhone

Microsoft er nu fulgt efter andre applikationer på iPhone og gjort deres kontorpakke tilgængelig her.

Ligesom Evernote, Dropbox og lignende aktører, der gør det muligt at tilgå dokumenter mobilt, er Microsoft nu også flyttet ind på iPhone med Office-pakken. Modelfoto: Iris / Scanpix Fold sammen
Læs mere

Softwareproducenten Microsoft, der står bag den velkendte kontorpakke Microsoft Office, er de seneste år rykket nærmere mod at gøre kontorpakken tilgængelig på flere enheder. Og nu har selskabet lanceret Office Mobile til iPhone.

Den blev officielt lanceret i fredags - og er ifølge CNN Money dermed fulgt efter andre aktører som Evernote og Dropbox, der ellers havde taget et forspring her.

Mobilapplikationen fra Microsoft er udelukkende tilgængelig for de brugere, der i forvejen betaler for at bruge Microsofts internetbaserede kontorpakke Office 365.

Over for CNN Money beskriver analytiker fra finanshuset Nomura, Rick Sherlund, app'en som et "begrænset første skridt", men at det samtidig "repræsenterer et vigtigt strategisk skridt for Microsoft".

Mobilapplikationen giver adgang til at se og redigere i Word-, Excel og Powerpoint-dokumenter, der er tilgås i skyen - altså via internettet i stedet for lokalt .

Internetselskabet Google lancerede i foråret 2012 sit bud på en konkurrent til Dropbox med Google Drive.