Nyt mobilmedie skærper konkurrencen

Mobileksperten John G. Pedersen bag det nye MereMobil.dk, som skal konkurrere mod hans gamle arbejdsplads, Mobilsiden.dk.

Et nyt mobilnetsted er i luften med MereMobil.dk. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Smartphonetelefoner og tavle-PCer er i fokus på et helt nyt nyhedsnetsted med flere gamle kendinge ved roret, som nu går i konkurrence mod deres gamle firma.

MereMobil.dk er et nyt onlinemedie, som skal gøre danskerne klogere på, hvordan de anvender deres udstyr, og give hjælp til at vælge det helt rigtige udstyr.

Bag MereMobil.dk står mobileksperten John G. Pedersen, som gennem en årrække stod i spidsen for Mobilsiden.dk, som han selv grundlagte i 1990erne. Siden foråret har han dog drevet egen medievirksomhed, fortsat med Mobilsiden.dk som stor aftager af nyhedsartikler og opdateringer.

Vil være lige så stor

Nu går han og kollegaen Lene Birkeslund i direkte konkurrence med Mobilsiden.dk.

»Tiden er moden til at etablere et nyt medie, der er født ind i smartphonealderen, og som lever på præmisserne i den moderne teknologi. Vores erklærede mål er at blive minidst lige så store som Mobilsiden.dk inden for 12 måneder,« siger John G. Pedersen.

Han vil fortsat levere foredrag og undervisning samt ekspertkommentarer til flere andre medier. Derudover vil MereMobil.dk fortsat producere podcasten Teknologimagasinet MereMobil hver anden uge.