Nyt Instagram-logo svines til: Sådan får du det gamle tilbage

Er du også en af dem, der er træt af det nye Instagram-ikon på din mobiltelefon, så frygt ej

Instagram-brugerne savner det gamle logo, efter en ny opdatering af app'en har medført et radikalt anderledes look. Fold sammen
Læs mere
Foto: LIONEL BONAVENTURE
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Al forandring er svær, må folkene bag den populære billeddelingstjeneste Instagram sande i disse dage. For da de for nylig lavede en større opdatering af app'en, rendte de ind i en mindre shitstorm.

Det var ikke, fordi brugerne var utilfredse med det nye layout af app'en, slet ikke. Faktisk har netop dét høstet mange roser.

Nej, brugerne har været meget vokale om, hvor lidt de synes om det nye ikon, app'en fik i forbindelse med opdatering. Instagram har op til den nye opdatering altid brugt det samme ikon, et lille firkantet kamera, som brugerne af app'en tilsyneladende har knyttet sig til.

Instagram selv var ellers meget begejstrede, da de lancerede redesignet.

Men det hjalp altså ikke. Se her bare nogle få reaktioner på det nye ikon her:

Men er du også en af dem, der er træt af det nye Instagram-ikon på din mobiltelefon, så frygt ej. En software-udvikler, Juan Ramirez, har nemlig skabt en løsning til, hvordan du kan få det gamle tilbage. I al sin enkelhed går det ud på at lave en ny genvej til Instagram-app'en.

OBS: Denne metode virker kun på iPhone.

Sådan gør du:

  1. Flyt Instagram-appen: Hold én finger nede på Instagram, til den begynder at 'ryste' og træk så app'en over i en mappe. Hvis du ikke allerede har en mappe, skal du bare trække den over på en anden app, som så også ender i mappen.
  2. Åbn dette link på din iPhone. Brug Safari, så er du sikker på, at det virker.
  3. Tryk på del-knappen (en firkant med en pil opad) og vælg 'Føj til hjemmeskærm'
  4. Færdig: Nu skulle du have et link blandt alle dine apps, der har det gamle Instagram-logo, og som åbner Instagram-app'en.