Nye Lumia-telefoner med Windows Phone 8.1

Nokia er klar med to billigere og en dyr Lumia-model med opdateringen af Windows Phone, som alle øvrige Lumia-telefoner får i løbet af sommeren.

Nokias Lumia-serie udvides med tre telefoner, heriblandt 930, som har en skærm på fem tommer og et kamera med en opløsning på 20 megapixler. Foto: Nokia Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De tre første mobiltelefoner med den nye Windows Phone 8.1-software er klar fra finske Nokia, som meget snart overtages af Microsoft.

Nokia udvider sin serie af Lumia-telefoner med tre modeller, som alle er født med den opdaterede software, som slippes løs til alle inden for kort tid. Lumia 630 og Lumia 635 ligger i den billigere ende, hvor Nokia forsøger at vinde nyt marked, mens Lumia 930 kræver en større tegnebog.

Lumia 630 er den første Lumia-telefon, hvor man kan sætte to SIM-kort i og dermed slippe for at rende rundt med en arbejds- og en privattelefon. Både Lumia 630 og Lumia 635 er på 4,5 tommer og udstyret med en såkaldt firkerneprocessor, som afvikler programmer uden forsinkelser. Telefonerne kommer med Microsoft Office, en række Nokia-applikationer og Nokias gratis navigeringstjeneste Here.

Opdatering til alle til sommer

Lumia 630 kommer til salg i Danmark i maj til 1.295 kroner, mens Lumia 635 først når frem til sommer og endnu ikke har fået dansk prisetiket.

Lumia 920 er på fem tommer og udstyret med et PureView-kamera med Zeiss-optik og en opløsning på 20 megapixler. Indmaden er også her en firkerneprocessor, og med følger Microsoft Office. Prisen er ikke offentliggjort men vil i USA ligge på 599 dollars som start. Telefonen når til Danmark i løbet af sommeren.

Alle øvrige Lumia-telefoner vil få en opdatering til Windows Phone 8.1 - under navnet Nokia Cyan - i løbet af sommeren.