Ny Samsung klar før ny iPhone

Endnu større Galaxy Note-telefon bliver lanceret i Berlin 29. august.

Galaxy Note-telefonen får nu en efterfølger. Arkivfoto: Lee Jae-Won, Reuters/Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Samsung satser på at tage endnu et point hjem ved at sende en efterfølger til Galaxy Note-telefonen på markedet, før Apple kommer med sin næste iPhone-telefon.

Galaxy Note er den hidtil største mobiltelefon fra Samsung, rent fysisk. Den i lommesammenhæng gigantiske skærm er på 5,3 tommer, og der følger en digital pen med at bruge på den.

Premiere i Berlin

29. august skal den ventede efterfølger præsenteres, bekræfter en talsmand fra Samsung over for nyhedsbureauet Reuters. Det sker i Berlin i Tyskland.

Dermed overhaler Samsung - igen - Apple indenom. Apple ventes 12. september at offentliggøre en iPhone 5-telefon samt måske også en mini-iPad.

Den kommende Galaxy Note-telefon vil, ifølge forlydender, være hele 5,5 tommer stor og vil rumme en hurtigere processor, ligesom den vil kunne bruges på de nye 4G-/LTE-supermobilnet. Den ventes at komme med nyeste Android-udgave, Jelly Bean.

Den oprindelige Galaxy Note kom på markedet for præcis et år siden.

Bedst sælgende mobiltelefon nogen sinde

Samsung, som i første kvartal 2012 overhalede Nokia og dermed blev verdens største producent af mobiltelefoner, lancerede i slutningen af maj i år sin nye topmodel, Galaxy S III-telefonen, for tilsvarende at komme ordentligt på markedet og forsøge at overbevise nuværende iPhone-brugere om, at der er alternativer.

Galaxy S III-telefonen tegner til at blive den bedst sælgende telefon fra Samsung nogen sinde og har fået meget fine anmeldelser overalt.