Ny Android-udgave kan blive Jelly Bean

Navnet på Ice Cream Sandwichs arvtager kan allerede være afsløret.

Google har en tendens til at navngive deres Android-versioner alfabetisk. Efter Gingerbread, Honeycomb og Ice Cream Sandwich er næste bud på stammen måske Jelly Bean. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Google ved, hvordan de får sit operativsystemet til lyde appetitvækkende. Den ene dessert efter den anden låner navn til Androids forskellige versioner.

Gingerbread og Honeycomb er allerede konsumeret. Ice Cream Sandwich er efter sigende næstkommende på menuen inden for den nærmeste fremtid. Og nu er der nyt endnu en godbid.

Android-versionen, som kommer efter Ice Cream Sandwich, får efter sigende navn efter et populært stykke slik, Jelly Bean. Navnet er helt i tråd med Googles praksis om at navngive de søde sager alfabetisk.

Men først kommer Ice Cream Sandwich

Den kilde, som sitet »This is My Next« har talt med, hævder, at Jelly Bean er med i kapløbet om at blive det næste Android-navn, men Google har endnu ikke truffet nogen endelig afgørelse.

En anden kilde, som førnævnte site har snakket, påstår også, at en del af de innovative funktioner, som var planlagt til Ice Cream Sandwich kommer til at blive udsat til og realiseret i Jelly Bean. Hvilke funktioner, der er tale om, nævner kilden dog ikke.

Tilmeld dig Tech & Videns ugentlige nyhedsbrev - og få det hver torsdag!

Denne artikel stammer fra Berlingske Medias norske søster-site, Amobil.no
Oversat af Stina Resting