Nu sagsøger Samsung Apple

Troede du virkelig Apple ville slippe så let fra det?

Nu forsøger Samsung sig med et modangreb mod Apple med søgsmål om brug af trådløs teknologi - i Australien. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR-foto/BT.dk
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I en australsk domstol er Samsung nu gået til modangreb med et søgsmål mod Apple. Selskabet hævder, at Apple har benyttet op til flere trådløse teknologier i både iPhone og iPad 2, som Samsung har patenterne på.

Apple og Samsung har stået i centrum for den omfattende patentstrid i mobilbranchen, som har stået på de sidste par måneder. Tendensen har imidlertid været, at Apple har fået stoppet lanceringer eller fremvisninger af Samsung-produkter ved at sagsøge konkurrenten.

Det er rigtigt, at Samsung har påbegyndt et par mindre søgsmål mod Apple, men denne gang virker det bedre planlagt. Sydkoreanerne vil sandsynligvis få større gevinst ved at fælde Apple på noget så enkelt som trådløs teknologi i stedet for at fremlægge gamle fotos som bevis på, at tavlecomputerens design ikke er kopieret fra Apple.

Den sydkoreanske producent har desuden anket dommen fra en tysk domstol, som forbød tavlecomputeren Samsung Galaxy Tab 10.1 at blive solgt i Tyskland. Det skriver Wall Street Journal.

Indtil nu har Apples advokater formået at holde Samsung-advokaterne hen. Om sydkoreanerne alligevel nu har nogle smarte tricks oppe i ærmet, som tilmed kan true salget af iPhones eller iPads, så kan denne sag gå hen og blive en af de mest spændende virksomhedsslagsmål, vi nogensinde har set.

Tilmeld dig Tech & Videns ugentlige nyhedsbrev - og få det hver torsdag!

Denne artikel stammer fra Berlingske Medias norske søster-site, Mobilen.no
Oversat af Stina Resting