Nu kører der rygter om iPad 3

Mens iPad 2-produktionen nu rapporteres om at være i gang, er der allerede snak om iPad 3.

Apple har ikke engang bekræftet iPad 2, og nu er snakken om iPad 3 allerede begyndt at løbe. Fold sammen
Læs mere
Foto: STAN HONDA
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Apple-fans har alle dage været gode til at grave nyheder frem om Apple, men denne gang nærmer det sig ny rekord.

Forleden kunne The Wall Street Journal rapportere, at produktionen af iPad 2 nu var startet hos Apples kinesiske fabrikker - og der efterhånden ikke ret meget, der er hemmeligt ved den kommende iPad 2.

Nu bringer flere IT-medier så rygter til torvs om den næste-næste iPad, iPad 3. Den skulle angiveligt komme på markedet til det tidlige efterår - men detaljerne om den er ikke kendte.

Det vides heller ikke hvorfor Apple skulle vælge et så afgørende brud med den vanlige trummerum, hvor de opdaterer produkterne cirka en gang om året.

iPad 2, skriver Techcrunch, er dog at betragte som en opdateret udgave af iPad 1, men altså ikke udpræget dramatisk nyskabende. Helt anderledes skulle det forholde sig med iPad 3 - men igen: Det er her tale om sniksnak, og ikke noget, der - som med iPad 2 - faktisk er bekræftet fra aktører i markedet.

Men sikkert er det dog, at det giver mening at være fremme i skoene på tavlecomputermarkedet, hvor konkurrencen varmer op - og har gjort det længe. I går lancerede HP sin flot producerede Touchpad, og i sidste uge gav Google et kig på Android 3.0, der er en særlig tavlecomputerudgave af det storsælgende mobil-styresystem.