Nu kan du tjekke om dine e-mails bliver læst

Gratis spiontjeneste til Gmail giver dig den brutale sandhed.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

 "Øhh, jo selvfølgelig, jeg har da læst din mail."

Du kender måske dette svar, men har mistænkt vedkommende for ikke at have gidet at åbne e-mailen du sendte. Nu har du muligheden for at afsløre dine kontakters bluf.

Sådan gør du

Alt du behøver at gøre er at bruge tjenesten RightInbox, som fungerer med Gmail og Google Apps. Programmet giver dig blandt andet mulighed for at tidsindstille dine mails. Men den mest opsigtsvækkende funktion er muligheden for at se om og hvornår dine e-mails er blevet åbnet, skriver ComOn.

For at begynde at bruge tjenesten skal du gå til rightinbox.com og klikke på 'install now'. Derefter installeres et plugin i din browser. RightInbox virker med Chrome, Firefox og Safari.

Derefter skal du logge ind på Gmail eller Google Apps og godkende at programmet får adgang til din konto. Når du skal sende mails, vil du herefter få muligheden for at sætte kryds i feltet Track. Hvis modtageren åbner e-mailen, vil du få en kvittering som fortæller hvornår den blev læst, om der blev klikket på links i teksten og hvor i verden modtageren befandt sig da han eller hun åbnede mailen.

I gratisversionen kan du kun spore 10 mails om måneden. For ubegrænset brug skal du af med 5 dollar om måneden, eller 39 dollar om året.

Læs også: E-bøger overhaler papirbøger hos Amazon

Læs artiklen på teknofil.no

Oversat af Alexander Almegaard.