Nettet bobler af Galaxy-forventninger

Helt usædvanligt syder og bobler nettet af iPhone-agtige forventninger - men det er slet ikke en iPhone, folk venter på. Derimod er det Samsung, der præsenterer ny topmodel torsdag. På forhånd er en video sluppet ud.

Galaxy SIII solgte yderst godt - og efterfølgende kommer til at ligne den, ifølge en ny video. Fold sammen
Læs mere
Foto: ANDY RAIN
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Torsdag aften, dansk tid, løftes sløret for det, der med stor sandsynlighed er den næste udgave af Samsungs supersællert, Galaxy S3. Og ganske usædvanligt er der allerede nu næsten Apple-agtige tendenser blandt nettets mange rygtesites.

Tidligere er der sluppet spionbilleder ud af Android-mobilen fra den sydkoreanske producent, og nu har et kinesisk site så frigivet en video på YouTube, der angiveligt viser den kommende Samsung-mobil.

Mens det er usikkert om mobilen, der fremvises i videoen faktisk er Galaxy S4, er der ingen tvivl om, at den i hvert fald ligner sin forgænger en del - og som måske sågar er vokset en størrelse.

Galaxy S3 var en ordenlig kleppert af en mobil med en skærm på 4,8 tommer - og at dømme efter videoen, kan næste generation være vokset en bid mere - til fem tommer. Det vil effektivt sende Galaxy S4 i retning mod den såkaldte 'phablet'-produktkategori, hvor telefonerne reelt er små tavlecomputere.

Denne størrelse har også den stærkt omtalte Sony Xperia Z, der i øjeblikket er en af tidens mest omtalte mobiler. At dømme ud fra videoen ser det også ud til, at Samsung holder fast i at bruge plastic som det primære materiale i mobilens overflade. Mobilen drives af Android 4.2.1 - ser det ud til.

De intense forventninger til den kommende Samsung-mobil er ikke blot kult-agtige. Faktisk er der tale om en mobil, der i perioder har været verdens bedst sælgende. Den senere tid er den dog igen blevet overhalet af både iPhone 4S og iPhone 5.

Samsung har tidligere frigivet ret voldsomme tal for salget af mobilen, der tidligere på året rundede 40 mio. solgte eksemplarer.

Et af de nyere rygter om den kommende Samsung-mobil er, at fokus slet ikke vil være på hardware, men på software, hvor der vil være en række helt nye ting, som fx øget styring af telefonen blot ved hjælp af øjnenes bevægelser.

B.dk dækker begivenheden torsdag aften, hvor det faktisk ikke engang er sikkert, at det er Galaxy S4, der bliver lanceret. Samsung har nemlig ikke direkte bekræftet at det er det, der kommer til ske.