Medie: iPhone 5 kommer til september

Både analytikere og folk omkring fabrikkerne, der skal lave iPhone 5, siger, at Apple skyder den af i sensommeren.

Når den bliver lanceret til september, vil iPhone 5 formodentlig komme til at se ud ligesom iPhone 4. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR-foto
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det har været kutyme, at Apple kom med deres nyeste iPhone-model i foråret. Men vi kommer til at vente til sensommeren med at se den nye iPhone 5. Det skriver nyhedsbureauet Reuters, der har talt med en række kilder blandt de fabrikker, der leverer dele til og samler iPhones for Apple.

Dermed slutter Reuters sig til en lang række analytikere og journalister, der følger Apple tæt, og som også har gættet på at september bliver måneden, hvor vi kommer til at møde femte generation af iPhone.

Mere fart på

Der vil dog ifølge kilderne ikke ske lige så store ændringer, som der f.eks. gjorde, da iPhone 3GS blev fulgt op af iPhone 4. F.eks. kommer designet ikke til at blive synderligt ændret, iPhone 5 kommer til at se ud som iPhone 4.

Til gengæld kommer den til at have en hurtigere processor ombord, visse rygter siger endda, at det bliver den samme, som sidder i iPad 2. Det vil give mening, da app-producenterne så for alvor kan begynde at producere software, der kræver lidt mere computerkraft.

Nyt kamera

Rygterne går også, at der kommer et 8 megapixel kamera i smartphonen, og at antennen skulle være blevet kraftigt forbedret. Det sidste sker formodentlig som en reaktion på den massive kritik, iPhone 4 fik for sin dårlige antenne.

Apple-chefen Steve Jobs bad folk holde anderledes på iPhone 4 og måtte til sidst indkalde til en pressekonference for at forklare sig, hvor Apple lovede alle et gratis cover, der kunne hjælpe på modtagestyrken.

Kilde: bt.dk