LG lancerer ny topmodel

Optimus EX udfordrer Samsung Galaxy S II.

Her er den nyeste telefon fra LG, der på specifikationslisten klart kan tage udfordringen op mod Samsungs Galaxy S II. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

LG viser sit nyeste familiemedlem i Optimus-serien, Optimus EX, frem i Korea.

Ekstrem lysstyrke

Selv om der blev lækket et par billeder af mobilen i forrige uge, er mobilen nu blevet bekræftet af LG under en pressekonference i Korea. Mobilen er den hidtil kraftigste fra selskabet og tilbyder tung hardware i en fin, blank indpakning.

Specifikationerne til Optimus EX er gode, og på papiret ser den næsten identisk ud med den populære Galaxy S II fra Samsung, som for nylig rundede 10 millioner solgte eksemplarer. Skærmen er imidlertid lidt mindre, nemlig 4 tommer sammenlignet med Galaxy S IIs 4,3 tommer, men opløsningen er til gengæld den samme.

Det, som virkelig adskiller mobilen fra andre mobiler, er imidlertid skærmens lysstyrke. Den kan prale af hele 700 nit, hvilket må antages som værende den mest lysstærke mobilskærm på markedet. Til sammenligning har for eksempel Apples iPhone 4s skærm en lysstyrke på 500 nit.

Specifikationer

  • 4-tommers skærm med en opløsning på 800 x 480 pixels
  • Lysstyrke på 700 nit
  • Nvidia Tegra 2-processor med to kerner, 1,2 GHz
  • 1 GB arbejdshukommelse 
  • 8 GB lagringsplads 
  • '8 megapixelskamera bagpå, VGA-kamera foran 
  • Videooptagelse i 1080p 
  • Android 2,3 Gingerbread

Kommer i to farver

Selv om mobilens udseende er domineret af den fire tommer store skærm, adskiller den sig alligevel fra en del andre mobiler på markedet. Med et lidt kantet, skinnende udseende ser den meget lækker ud på billeder og kommer i to forskellige farvetyper: Sort og sølv eller hvid og guld.

LG Optimus EX burde være klar til lancering i Korea, men prisen er fortsat ukendt. Pris og tilgængelighed herhjemme er ligeledes endnu ukendt.

Tilmeld dig Tech & Videns ugentlige nyhedsbrev - og få det hver torsdag!

Denne artikel stammer fra Berlingske Medias norske søster-site, Amobil.no
Oversat af Stina Resting