Hitler amok på HP

I torsdags meddelte HP, at selskabet både dropper webOS og tavlecomputeren Touchpad. Og nu har HP amerikanerne fået Hitlers vrede at føle

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

YouTube-fænomenet med at sætte nye undertekster på en bestemt scene fra filmen 'Der Undergang', hvor Hitler går amok over at finde ud af, at tyskerne er ved at tabe krigen, har nu også ramt den amerikanske PC-gigant, HP.

Natten til fredag i sidste uge meddelte HP, at selskabet nu vil droppe sin nylancerede Touchpad, der ikke engang nåede at være på markedet i to måneder. Derudover vil HP droppe sit styresystem, webOS, der danner grundlag for både Touchpad, selskabets Pre-telefoner og i øvrigt ligger på alle nyere HP-computere fra fødslen. HP overvejer desuden helt at droppe sin PC-forretning og i stedet koncentrere sig om software og services.

Det over weekenden fået YouTube-folket til at fabrikere en yderst morsom video, hvor Hitler går helt amok over HPs beslutning. Er Hitler-fænomenet helt nyt for dig, kan der findes yderligere hundredevis af tilsvarende videoer på YouTube.