Googles søgemaskine tilpasser sig dig

Google har lavet en række små forandringer på deres søgemaskine i løbet af den sidste måned. Berlingske giver dig et overblik over de vigtigste.

Googles søgemaskine er blevet bedre til at tilpasse sine søgninger til dig Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Okay. Indrømmet! At nørde Googles ændringer i søgefunktioner er... nørdet. 

Men det kan også være brugbart at holde sig opdateret på området, hvis gerne vil forstå, hvad der sker med Googles søgemaskine i disse tider. Overordnet set bliver søgemaskinen bedre til at tilpasse reklamer og søgeresultater til den enkelte bruger. 

Her er oversigten over de væsentligste ændringer:  

- Når du ændrer adgangskode i et Google-program, logger du nu automatisk af alle åbne Google-programmer, heriblandt søgemaskinen. 

- Platformspecifikke app-søgninger. Hvis du for eksempel søger på Angry Birds, så for du forskellige søgeresultater alt efter om du bruger Android, iOS eller Windows Phone. Søgeresultater på App’s er blevet mere indbydende, så man med det samme kan se stjerne og trykke på en ”download”-knap.

 - ”+” bliver nu brugt som en normal karakter, når det virker som om det er meningen (præcis som % $ @ #). Du kan dog stadig bruge ” ” i regnestykker på søgemaskinen. 

- Billedsøgningsfunktionen er blevet opdateret. Søgemaskinen er blevet bedre til at sortere i billedernes relevans. 
 
- ” 1”-knappen, som gør det muligt at lave en henvisning til en side på Google sociale medie Google , vil nu vises i flere søgeresultater i flere lande.  
Kilde: Techcrunch