Føl dig mere sikker på vej hjem fra byen

De fleste piger kender det. Når man en sen nattetime går alene ned af en mørk villavej, er man sjældent helt stolt ved situationen. Panic Guard app’en kan give dig lidt ekstra tryghed.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Min mor ville helt sikkert have syntes, at det ville have været rart, hvis jeg havde været udstyret med en smartphone og en Panic Guard app, da jeg i mine teenageår gik i byen. Tanken bag Panic Guard er god og den er tildels også brugbar.

App’en har 2 alarmer man kan sætte i gang. Ryster man telefonen én gang, igangsætter den en lydløs alarm, hvilket er smart, hvis man vil skjule, at man har sat en alarm i gang. Ryster man den to gange starter en høj alarmtone og lys blinker fra fotoblitzen. Er app’en ikke tændt, eller har du ikke mulighed for at ryste den, så er du ikke i stand til at alarmere nogen – og derfor kan den bedst bruges i situationer hvor personer føler sig utrygge.

Lige meget hvilken alarm du sætter i gang, så filmer telefonen automatisk, så du kan være heldig at mail og sms – og videoen bliver også uploaded til kontaktpersonerne. GPS’en i telefonen lokaliserer, hvor du er og sender disse data til kontaktpersonerne, så de let kan finde dig, hvilket er super smart. Trackingen starter fra du tænder app’en. Jeg har selv testet funktionen og GPS trackingen virker som den skal.

Som en ekstra feature kan man også tracke sin telefon via Panic Guard, hvis den er blevet stjålet eller man har mistet den.

App’en kan prøves gratis i 30 dage og koster derefter 39 kr. om måneden. Den fås både til Android og iPhone.

Gratis i 30 dage. Derefter 39 kr. pr. måned

Link: http://itunes.apple.com/us/app/panicguard/id483140801?mt=8