Få styr på hænderne med ergonomisk tastatur

Comfort Curve Keyboard 3000 fra Microsoft hjælper dig.

Microsoft har brugt over tre år på at udvikle dette kurvede tastatur, der har et ergonomisk formål. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det ligner noget, katten har slæbt med hjem, men Comfort Curve Keyboard 3000 fra Microsoft er faktisk et tastatur, som ser meget alvorligt på ergonomi. Tastaturet er tænkt til dem, som ikke ønsker et to-delt tastatur for netop at maksimere graden af behagelige positioner for ens hænder under længere brug af tastatur.

Comfort Curve Keyboard 3000 har ifølge Microsoft været under udvikling i over tre år – med løbende forskning og afprøvning over flere gange. Det ergonomiske tastatur bygger på forgængeren Comfort Curve og skulle have fået flere forbedringer.

To vigtige forbedringer

Den første fundamentale ændring i forhold til originalen er, at QWERTY-knapperne har fået en ensartet størrelse, så tastaturet mest muligt ligner traditionelle tastaturer, hvilket gør overgangen for nye brugere meget lettere.

Den anden forbedring er, at krumningen er blevet modificeret for at være, hvad Microsoft kalder »mere organisk«. Det er blevet realiseret ved at tilføje kurver i alle tre dimensioner, hvilket skal øge komforten.

Pris og tilgængelighed

Comfort Curve Keyboard 3000 bliver tilgængelig fra og med august hos fx Amazon og Microsoft Store til en vejledende pris på 25 dollar eller 130 danske kroner.

Tilmeld dig Tech & videns ugentlige nyhedsbrev - og få det hver torsdag!

Denne artikel stammer fra Berlingske Medias norske søster-site, Hardware.no
Oversat af Stina Resting