Download dine Apps direkte fra Android Webstore

Google udvider Android Market med ny webstore og samler alle Google services og apps i ét interface. Søgefunktioner til at finde apps skuffer dog.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

market.android.com kan man nu se alle apps som er tilgængelige på Android Market. Som noget nyt kan brugerne installere apps på telefonen direkte fra webinterfacet – uden at røre telefonen. Man bruger blot sin Gmail detaljer til at logge sig på market.android.com. Man kan installere apps på en eller flere af sine Android telefoner. Når man har logget på kan man trykke på ”my market account”, hvorfra man får et godt overblik over ens gratis såvel som købte apps og man kan dele apps med venner via Twitter.

Betalingsfunktionen virker som den skal. Så snart man har betalt for en app bliver den automatisk installeret på telefonen. AppBrain som jeg tidligere har beskrevet har fået seriøs konkurrence – især fordi, at det er nemmere at installere apps via Android Webstore. Men hvad nytter det, når man alligevel ikke kan finde de rigtige apps. Hertil har AppBrain langt flere søgefunktionaliteter end, hvad Android Webstore tilbyder pt. Ydermere er der flere måder at ”dele” apps på med AppBrain (Facebook, Gmail, Twitter, etc) end, hvad Android Webstore tilbyder – nemlig kun Twitter.

En klar fordel med Android Webstore er dog, at man også har adgang til Gmail, Kalender, Docs, Grupper etc. og på den måde har man det hele samlet ét sted.

Hvis man ved, hvilken app man vil downloade vil jeg helt klart anbefale brugen af Android Webstore, idet download processen simpelthen virker bedre end AppBrain – men hvis man skal udforske flere af de 200.000 apps som er tilgængelige på Android Webstore, vil jeg stadig anbefale AppBrain.

5 Stjerner herfra til Market Webstore.