Det digitale postkort i flotte rammer

Hvis man elsker at få og sende postkort er Photogram en sjov gratis app. Det er en digital poskort app, hvor du kan servere fire billeder i én flot digital ramme via email, Facebook og Twitter.

Photogram

Hver ramme er tegnet af en kunstner og har et tema. Hvis man eksempelvis er vild med sin hund og vil sende den på postkort til en anden, der er vild med ens hund, kan man lave et postkort med en hunderamme. Der er rammer i alle tænkelige farver og anledninger (fødselsdag, eksamen, picnic).

Billederne kan man uploade fra sit album eller tage et nyt og det er superhurtigt og nemt. Nøjagtig som en simpel app bør være, og da den blev uploaded til app-store i midten af juni fik den 100.000 downloads på den første uge.

Fem stjerne til den enkle app, som fås her: http://itunes.apple.com/us/app/photogram/id405103795?mt=8 og der er en android version på vej.

(PS til hundeejere: Hvis du har svært ved at tage et godt foto af din hund, så købt app’en Pet Pic. Den siger sjove lyde lige før du tager billedet, så hunden glor ind i telefonen og måske endda sætter hovedet på skrå)

 

INFOshop: Rejseguide: Se her hvis turen går til Kreta