Denne funktion har du ventet på

Google opdaterer snart Android Market.

Google ruller efter al forventning snart ud med en Android Market-opdatering. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Android Market har fået en lille, men brugbar opdatering. I version 3.3.11 kan du nemlig indstille alle dine applikationer til automatisk opdatering, så du aldrig behøver at gøre noget for at holde applikationerne opdaterede.

Gør livet lidt mere enkelt

Der er ikke tale om en særlig banebrydende opdatering, men på sigt vil det spare dig for kostbar tid. Android Market har tidligere understøttet automatisk opdatering, men indtil nu har man skulle sætte flueben ud for det i hver applikation.

Desuden giver den nyeste Android Market-version dig mulighed for kun at downloade opdateringer, når du koblet op på et trådløst netværk, så applikationerne ikke downloades i baggrunden, når du kun er koblet op på 3G.

Endnu ikke helt færdig

Der er allerede dukket en ufærdig version af den nye Android Market-applikation op på nettet, men Google har fortsat ikke lanceret den officielt.

Ifølge websitet Android Police virker applikationen meget stabil med undtagelse af et par bugs til tavlecomputere med Honeycomb, så den officielle opdatering er sikkert lige på trapperne.

Tilmeld dig Tech & Videns ugentlige nyhedsbrev - og få det hver torsdag!


Læs artiklen på Mobilen.no
Oversat af Stina Resting