Danske Bank er først med app

Som den første bank kom Danske Bank i efteråret 2010 med en app til iPhone og Android. App’en fungerer, og den er hurtig.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er rigtig god kundeservice at gøre det muligt for folk at ordne deres bankforretninger på mobilen. App’en har et simpelt og brugervenligt design. Man logger ind med en firecifret pinkode og derefter med Nem-ID (så husk det laminerede kodekort). Med app’en kan man udover at tjekke saldoen finde automater i hele landet, ligesom man hurtigt kan finde relevante telefonnumre til sin afdeling eller for at spærre kortet. Der er også en kursliste og en valutaberegner, som ikke kræver login.

App’en har færre funktioner end webbanken. Man kan fx kun overføre penge, men ikke indbetale regninger. Danske Bank har meldt ud, at de arbejder på en løsning, hvor man ved at tage et billede af regningen, så man ikke selv behøver at taste de mange tal ind.

App’en får fire stjerner, fordi det er et banebrydende tiltag fra Danmarks største bank, som dog ikke leverer den fulde webbank-løsning.

App’en er gratis og findes i iTunes og til Android