Dagens rygter: iPhone 5S til sommer

Der vælter ud med tech-rygter for tiden - nu også om Apples kommende iPhone og iPad-opdateringer. Allerede næste måned kommer der en ny iPad.

iPhone 5S kommer til at ligne iPhone 5 til forveksling - siger rygterne altså. Fold sammen
Læs mere
Foto: YVES HERMAN
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Mens verden venter på næste uges lancering af Samsungs Galaxy S4, er der nu også begyndt at sive iPhone-rygter ud i offentligheden - og skarpsindige iagttagere kan passende spekulere i, om de to kamphaner spekulerer i at lade rygter sive, for at tage opmærksomhed fra hinandens produktlanceringer.

Ikke desto mindre er der dog tale om ganske konkrete rygter fra Apple-lejren. Allerede næste måned vil Apple nemlig - ifølge rygterne - lancere en ny version af iPad Mini, der måske kommer med en forbedret skærm. Der kan også være tale om en lancering af iPad 5, og det rygtes, at iPad 5 vil være ret kraftigt redesignet.

Næste version af iPhonen bliver lanceret til august siger rygterne - og dermed flugter lanceringsplanen fint med den vanlige et-årige cyklus for iPhones. Den nuværende iPhone 5 er fra september, og den næste bliver ikke en iPhone 6, men derimod en iPhone 5S.

Mens iPhone 5S vil ligne iPhone 5 til forveksling, vil den blive forsynet med et bedre kamera og en kraftigere processor, ganske som det var tilfældet, da Apple opgraderede iPhone 4 til 4S.

Lanceringen i august behøver dog ikke betyde, at den næste iPhone også sættes til salg i august - der kan sagtens gå en måneds tid, før den når til Danmark.

Der går for tiden også rygter om et kommende Apple-ur og en kommende Apple Smart-TV, men udover at opdateringer af Apples eksisterende produkter sker med en vis forudsigelighed, er der intet, der vides med sikkerhed før de faktisk er lanceret.