AppShopper er en gratis guide til app-junglen

Det kan være en kafkask labyrint at finde rundt i de utallige apps i Apples App Store. AppShopper til iPhone og iPad gør det nemmere at browse efter og organisere sine indkøb af apps.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Modsat Apples officielle indskøbscentral gør AppShopper det muligt at følge prisfald på udvalgte apps. App’en tilbyder således alternativ måde at navigere på end App Store.

Den bedste visning får man med ipadens horisontale position. Så har man menuen i venstre side og kan hurtigt navigere mellem gratis eller betalte apps indenfor bestemte kategorier og i forhold til, om man vil lede efter opdaterede apps eller apps, der har ændret pris. Efter at have ledt efter nye apps i blot fem minutter, var en række nye apps føjet til ønskelisten eller downloadet – MyTV, Find My iPhone, The Times of London, Aviser og blade, The Economist m.fl.

Hvis man sætter en app på sin ønskeliste, fx fordi den er for dyr eller man blot opsamler apps til eventuelt fremtidigt køb, får man en push-besked, når app’en falder i pris (denne service kan naturligvis vælges fra). Fordelen ved at sætte en app på ønskelisten frem for at købe med det samme er samtidig, at man ikke skal browse frem og tilbage mellem AppShopper og download af app’en, hvilket kan være forstyrrende. Når man vil købe apps via AppShopper, sender den køberen videre til App Store, så man kommer ikke udenom at købe app’en der. Til gengæld er overgangen mellem de to apps uproblematisk.

AppShopper får 5 stjerner, fordi den hjælper brugerne med at finde rundt i app-junglen med en række søgemuligheder, som tager udgangspunkt i kundens behov. App’en er gratis og kan hentes i iTunes til iPhone og iPad.

(tak for tip til @tcarlsen).