Apple regner med enormt efterårssalg

Foxconn bekræfter stor bestilling på 20 millioner iPads fra Apple.

Den taiwanesiske hardware-producent bekræfter nu at have modtaget en bestilling på hele 20 millioner iPads fra Apple, hvilket tyder på, at Apple må have store forventninger til salg i efteråret. Foto: Mobilen.no Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hardware-producenten Foxconn melder, at de vil sende 20 millioner iPads til Apple i løbet af tredje kvartal i år.

Fordobler produktionen

Som de fleste andre store IT-selskaber laver Apple ikke selv sin hardware. Produktionen af alle de populære iPads og iPhones foregår i Asien, og Foxconn har omtrent 250.000 ansatte, som hovedsagelig arbejder med at komponere Apples hardware. Nu melder de om en rekordbestilling fra Apple, som de allerede er godt i gang med at realisere.

20 millioner er imidlertid langt over, hvad Apple indtil videre har formået at sælge. I løbet af forrige kvartal blev der solgt 9,25 millioner iPads - mindre end halvparten af Apples nye bestilling.

Dermed er et helt sikkert at påstå, at Apple regner med et kæmpesalg her i efterårssæsonen. Desuden vil de højst sandsynligt i samme åndedrag sørge for at have nok tavle-PCer på lager, når juletiden kommer tættere på.

Overkommet vanskelighederne

Information om denen store bestilling kan også tyde på, at Foxconn har formået at ekspandere sin produktion, som må siges at være en god nyhed for Apple. Frem til nu er meget af Apples salg været forhindret af produktionsvanskeligheder. Hvis selskabet nu er i stand til at at pumpe 20 millioner tavle-PCer ud, ser det imidlertid ud som om, problemerne er løst for det taiwanesiske selskab.

Tilmeld dig Tech & Videns ugentlige nyhedsbrev - og få det hver torsdag!

Denne artikel stammer fra Berlingske Medias norske søster-site, Mobilen.no
Oversat af Stina Resting