AppBrain gør det nemt at søge Apps - helt gratis

Med over 100.000 applikationer i Android Market kan det være svært og tidskrævende at finde de rigtige og relevante apps, men med AppBrain kan man hurtigere finde dem og "dele" dem med venner.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I Android Market er der indtil videre kun begrænsede søgemuligheder for at finde apps, som fx top paid, top free og new apps. For at få det fulde overblik over apps kan man tage websider til hjælp som fx AndroidZoom, Androlib, ANDbot mm - men kun et fåtal af disse websider har udviklet en app til mobilen. Én af disse er AppBrain.com som lige har opdateret deres mobile app - version 5.0

I forhold til Android Market´s søgemuligheder kan man med AppBrain søge på populære apps kategoriseret efter land, demografi (popularitet blandt køn og de forskellige aldersgrupper) Man kan så yderligere filtrere dem efter nylig opdaterede samt efter prisnedsættelse. Eksempelvis kan man se, hvilke gratis apps der er mest populære blandt kvinder eller mænd i Danmark inden for 22 forskellige kategorier. For eksempel finder man den danske app "BusOgTog", en app der ikke umiddelbart dukker op på Android Market, med mindre man kender den og specifikt søger efter den.

Når man har fundet en app som man gerne vil downloade trykker man blot på ”market”-ikonet, hvorefter applikationen åbner i Android Market – herefter kan man installere den som man plejer. Den nyeste version af AppBrain har fået en ”related”-funktion. Hvis man for eks. læser om en app kan man ved at trykke på ”related” se lignende apps – det gør det lettere at få et overblik over udvalget af apps inden for det søgte område.

Hvis man vil opleve det fulde potentiale af AppBrain kræver det, at man logger på med sit Gmail-password på www.appbrain.com På den måde kan man synkronisere apps og altid have det fulde overblik over ens apps. Man kan også vælge at dele sine apps med andre brugere eller se, hvilke apps andre brugere har installeret. Det er meget nemt at dele – man skal blot trykke på app´en i nogle sekunder, herefter kan man vælge om man vil dele den via e-mail, Blootooth, Twitter, Facebook, SMS osv.

Jeg vil helt klart anbefale denne app, alene pga. dens søgemuligheder som er markant bedre end de søgemuligheder som er tilgængelig på Android Market.

AppBrain kan downloades fra Android Market.

Du er velkommen til at skrive i kommentarfeltet, hvis du bruger andre apps til at søge apps med.