Busser aflyst

På denne side følger vi løbende snestormen og bringer trafikmeldinger om vejene, togene, busserne i Nordfyn (Middelfart Kommune, Nordfyns Kommune, Kerteminde Kommune, Nyborg Kommune).

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.


DENNE SIDE OPDATERES IKKE LÆNGERE

08:45

: Flere skoler holder lukket i dag. Det gælder Rise og Søby Skole på Ærø, Håstrup Friskole samt Marstal Skoles 7.-10. klasser. Alle køreprøver i Svendborg er også aflyst.

03:10: E20 Fynske Motorvej: Knudshoved iretning modOdense. Mellem frakørsel 46 Nyborg V og rasteplads Rønninge. Pas på, tabt gods på kørebanen.
Nedsæt hastigheden.Der ligge nogle kasser på kørebanen. Vejhjælp er tilkaldt.

00:34: E20 Fynske Motorvej. Knudshoved i retning mod Odense. Mellem frakørsel 46 Nyborg V og frakørsel 47 Langeskov er endnu en lastvogn havareret i overhalingssporet. Nedsæt hastigheden. Vejhælp er tilkaldt.

00:31: DSB forventer at togtrafikken vil køre normalt i morgen. Det er kun togene mellem Århus og Frederikshavn der er berørt af ændringer.

00:13: E20 Fynske Motorvej. Odense i retning mod Middelfart.Mellem frakørsel 54 Vissenbjerg og frakørsel 55 Aarup. En lastvogn er havareret i overhalingssporet. Nedsæt hastigheden. Vejhjælp er på vej.

22:00: Der er sket et uheld på E20 Fynske Motorvej i vestgående retning mellem frakørsel 53 Odense V og frakørsel 54 Vissenbjerg. Hastigheden skal sættes ned på strækningen, og politiet er på vej.

20:09: Politiet vurderer situationen på Fyn til at være så stabil, at man ikke længere fraråderunødvendig udkørsel.

18:42: Fyns Politi fraråder tirsdag aften fortsat al unødig udkørsel.

16:53: Bybusserne i Middelfart indstiller driften for resten af dagen.

16:30: Det oplyses nu, at busrute 270-271-272 kun kører på de store veje.

16:12: Kørsel med lokalbusserne ved Otterup indstilles for resten af dagen, oplyser FynBus.

15:45: Som tidligere oplyst er Nyborg ved at løbe tør for vejsalt. Det betyder at færre veje i kommunen får besøg af saltsprederen. På hjemmesiden nyborg.dk kan man se hvilke veje der stadig bliver saltet.

15:39: Busrute 825 kører ikke via Balslev og Ejby, men bliver på hovedvejen resten af dagen, skriver FynBus.

15:28: FynBus oplyser at busrute 2 nu kører mellem Nyborg og Vindinge

14:58: Dele af Middelfart er i øjeblikket uden el, oplyser fyens.dk. Det gælder ø-kvarteret og Skrillinge-området, det forventes dog, at problemerne bliver løst i løbet af den næste time.

14:49: Al busdrift i Ørbæk indstilles resten af dagen.

14:35:Alle børn i den gamle Ørbæk kommune vilblive kørt hjem fra skolerne i dag, da skolebusserne vil ikke kan køre. Børn, der ikke kan afleveres i hjemmet, vil fortsat blive passet på skolerne. Samtidig indstilles al lokalbuskørsel i den gamle Ørbæk kommune.

14:15: En lang række fynske skoler er lukket som følge af det store snefald. Det gælder blandt andet Nyborg Gymnasium, der valgte at indstille undervisningen ved 11-tiden.

13:56: Nyborg; Rute 2 indstiller driften resten af dagen.

13:54: FynBus har netop oplyst, at Rute 405 indstiller driften resten af dagen.

13:46: En pansret mandskabsvognholder klar i Bogense. Vognen er indkaldt fra forsvaret til at hjælpe eventuelle nødstedte borgere. Yderligere to vogne holder klar på Sydfyn for at assistere Fyns politi.

13:20: Busrute 401 har sidste afgang fra Middelfart kl 13:43.

13:13: Busdriften vedbliver at være ustabil på Fyn. Linje 131 der kører fra Odense til Fredericia har de sidste par timer været forsinket cirka en halv time. Også rute 150 fra Odense til Kerteminde og linje 191 fra Bogense over Odense til Nyborg er allerede omkring et kvarter forsinkede.

12:56: Nyborg Kommune regner med at løbe tør for salt i løbet af i dag, i Kerteminde regner man med at have nok til i morgen tidlig. Når saltet slipper op er kommunerne tvunget til at sprede grus på vejene i stedet. 

12:29: Snestormen er nået til Storebælt og på vej mod Østdanmark. På Storebæltsbroen frarådes kørsel med vindfølsomme køretøjer på grund af kraftig blæst. Trafikadvarslen forventes ophævet kl. 18.00. Der er pletvis isglat i begge retninger.

11:16: Busserne på Fyn er ramt af sneen. Rute 825, der skulle være kørt fra Assens over Middeltfart til Bogense er kørt fast ved Båring bakke for en halv times tid siden. Falck er på vej for at hjælpe bussen fri, men bussen kører ikke videre.