Stedbørnene så hende topløs – det gør hende måske til sexforbryder

En kvinde fra Utah i USA tog blusen af foran sine stedbørn. Da børnenes mor fandt ud af det, meldte hun det til politiet. Bliver kvinden dømt, kommer der til at stå sexforbryder på hendes straffeattest de næste ti år.

MODELFOTO. En amerikansk kvinde har fået en retssag på halsen, efter hun viste sig topløs foran sine stedbørn. Fold sammen
Læs mere
Foto: B-D-S/Bigstock

Tilli Buchanan fra Utah var sammen med sin mand i gang med at sætte gipsvæg op i garagen.

Da det begyndte at blive støvet og varmt, gik de begge ind og tog overdelene af, og Tilli Buchanan tog også sin BH af. Så trådte stedbørnene ind og så hendes bryster.

Men det er forbudt for kvinder i Utah under visse omstændigheder at vise deres bryster over for børn under 14 år, så nu står Tilli Buchanan over for en retssag, der kan ende med at hun bliver stemplet som sexforbryder i ti år. Det skriver The Washington Post.

Ifølge statens love lyder det, at en kvindes bryster ikke må vises i private rum »under omstændigheder, personen (kvinden, red.) sandsynligvis ved vil forårsage krænkelse, eller som vil tænde enten kvinden eller barnet.«

Buchanan skulle have sagt til stedbørnene, der er mellem 9 og 13 år gamle, at der ikke var grund til at blive utilpas ved synet af en kvindes bryster, hvis man ikke bliver utilpas ved synet af en mands bryster, fordi kvinders bryster ikke altid har været seksuelle.

Ifølge retsdokumenter har hun forklaret, at »hun betragter sig selv som feminist og ønskede at sende et signal om, at enhver bør have det godt med at gå rundt uden tøj i eget hjem såvel som andre steder.«

Forfatningsstridigt?

Det var børnenes mor, der meldte stedmoderen til politiet, efter at de fortalte hende, at stedmoderen havde stået topløs foran dem.

Tilli Buchanans advokater mener dog, at loven, som Buchanan er sigtet efter, er forfatningsstridig, fordi den udelukkende forbyder kvinder og ikke mænd at vise brystet.

Anklagerne har derimod i retten understreget, at loven er gyldig, fordi man i det amerikanske samfund betragter kvinders bryster som seksuelle.

Tilli Buchanan er sigtet for i tre tilfælde at have begået utugt over for et barn, som i Utah kan straffes med op til 364 dage i fængsel og en bøde på op til $2,500 (knap 17.000 kr.). Derudover kommer der til at stå sexforbryder på hendes straffeattest i ti år, hvis hun bliver dømt.