Iklædt en kort skolepigenederdel udførte hun »seksualiseret massage« på Jeffrey Epstein: »Han behøvede sex omkring tre gange om dagen«

Vidnet Kate var 17 år, da Ghislaine Maxwell angiveligt introducerede hende til Jeffrey Epstein. Kate siger, at hun iført en kort, plisseret nederdel udførte »seksualiseret massage« på Jeffrey Epstein, som »behøvede sex omkring tre gange om dagen«.

 
Jeffrey Epsteins samlever gennem mange år, Ghislaine Maxwell, blev i sommeren 2020 anholdt. Video: CNN/Reuters/Ritzau Scanpix. Redigering: Mathilde Oda Jørgensen Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Skolepige-uniformen lå klar på sengen ved hendes ankomst. Den bestod af en kort, hvid, plisseret nederdel, skjorte, undertøj og sokker.

Da den dengang 17-årige Kate spurgte Ghislaine Maxwell, hvad der skulle ske med uniformen, lød svaret ifølge Kate:

»Det vil være godt, hvis du serverer Jeffreys te i outfittet.«

Te var dog ikke en dækkende beskrivelse for, hvilken forventning der var til, hvad Kate rent faktisk skulle gøre i uniformen, sagde hun i retten i New York ifølge The Independent.

»Hun fortalte mig, at jeg var sådan en god pige, og at jeg var en af ​​hans favoritter.«

På det tidspunkt havde Kate, hvilket ikke er hendes rigtige navn, men et navn hun har fået i retten, hvor hun vidner mod Ghislaine Maxwell, allerede givet Epstein, hvad hun beskriver som en »seksualiseret massage«.

Den dengang 17-årige britiske pige var netop ankommet til Jeffrey Epsteins Palm Beach-palæ i Florida. Og det blev langt fra hendes sidste møde med Epstein og Maxwell.

Ghislaine Maxwell sidder på anklagebænken i New York City, hvor hun er beskyldt for at have lokket og transporteret mindreårige piger med den hensigt at lade dem blive seksuelt overgrebet af Jeffrey Epstein.

En hjælpsom filantrop

Kate mødte første gang Maxwell på en ferie i Paris.

I retten sagde Kate, at Maxwell havde udvist stor interesse for hende og havde inviteret hende forbi til te, da de kom retur til Storbritannien.

Det var angiveligt en tiltrængt invitation.

Kate havde problemer med at få venner, forklarede hun ifølge CNN i retten, og hendes mor havde været syg. Invitationen var en udstrakt hånd i en svær tid: »En ny forbindelse, der kunne være virkelig meningsfuld for mig«.

Under sit første besøg i Maxwells luksuriøse byhus i det mondæne Belgravia-kvarter i London, skal Maxwell have udvist stor nysgerrighed overfor Kate, der fortalte, at hun var interesseret i musik. Til det havde Maxwell ifølge Kate svaret, at hendes kæreste »var en filantrop«, der elskede, »at hjælpe unge mennesker«.

Så da Maxwell et par uger senere ringede til Kate og fortalte, at hendes kæreste var i byen og gerne ville møde hende, tog Kate tilbage til Maxwells hus.

Det første møde gik stille for sig, siger Kate, men et par uger senere blev Kate inviteret tilbage. Maxwell forklarede ifølge Kate, at Epsteins massør havde aflyst og spurgte, om hun kunne komme forbi.

Det kunne hun godt.

Da Kate trådte ind i rummet, hvor der stod en massagebriks klar, ventede Epstein nøgen på hende, siger hun.

Som så mange andre piger har vidnet om, var det der, på massagebriksen, at Epstein ifølge Kate indledte den første seksuelle kontakt.

En massagebriks blev bragt ind i retslokale under Ghislaine Maxwells retssag. Flere ofre har forklaret, at Jeffrey Epsteins misbrug af dem startede, da de gav ham massage. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jane Rosenberg/Reuters/Ritzau Scanpix.

Den seksuelle kontakt fortsatte ifølge Kate ved hver fremtidig massage.

Kate blev ved med at se Epstein og Maxwell i flere år frem. Selv da Epstein blev beskyldt for overgreb på mindreårige i starten af 00erne, skrev Kate til Epstein i fængslet og lovede at sende ham billeder af sig selv, som hun forklarede i retten.

Hun rejste med Epstein til både Palm Beach og besøgte også hans private ø, hvor hun ofte mødte andre unge kvinder.

Ifølge Kate forklarede Maxwell, at Epstein havde et krævende seksuelt behov, der betød, at han »behøvede sex omkring tre gange om dagen«.

Magtfulde venner

Kate er i dag 44 år. Hun var 17 år, da hun første gang var sammen med Epstein, hvilket er over den seksuelle lavalder i Storbritannien. Hun er derfor teknisk set ikke indkaldt som et offer, men som vidne i retssagen, hvor anklagerne forsøger at bevise, at Ghislaine Maxwell spillede en afgørende rolle i Epsteins misbrug af unge piger.

Om hvorfor relationen til Epstein og Maxwell stod på så længe – den stoppede først da hun blev mor – vidnede Kate i retten, at han var bange for at »frakoble sig« på grund af Epsteins og Maxwells magtfulde forbindelser.

»Hun så ud til at kende alle. Hun fortalte mig, at hun var ven med prins Andrew, ven med Donald Trump, venner med masser af kendte mennesker.«