Biden-billede får nettet til at gå i selvsving: »Hvad er det, jeg ser? Er Biden-parret giganter?«

Et møde mellem USAs præsidentpar, Joe og Jill Biden, og tidligere præsident Jimmy Carter vækker opstandelse. Men ikke af de årsager, Joe Biden havde håbet.

Glæden var stor, da Biden-parret i forrige uge kunne aflægge besøg hos Rosalyn og Jimmy Carter. Besøget er dog ikke gået ubemærket hen på sociale medier, hvor mange har kommenteret størrelsesforholdet på billedet. Fold sammen
Læs mere
Foto: The Jimmy Carter Presidential Libary
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Et billede siger som bekendt ofte mere end tusind ord.

Dette er så sandelig også tilfældet med et nyt fotografi af Jill og Joe Biden på besøg hos et tidligere præsidentpar, 93-årige Rosalyn og 96-årige Jimmy Carter.

Billedet forestiller Carter-parret mageligt placeret i hver sin lænestol flankeret af Jill og Joe Biden. På sociale medier bider flere mærke i det mærkværdige perspektiv og størrelsesforhold på fotografiet, der efterlader et indtryk af et meget lille Carter-par og et modsvarende stort Biden-par.

»Jeg elsker det; men Carter-parret ligner dukkehusfolk,« tweetede en bruger på Twitter:

»Det ser ud, som om to kæmper har aflagt Carter-parret besøg.«

»Forvirrende perspektiv … medmindre det er et udklip fra 'Ringenes Herre'?« skriver manuskriptforfatter Jeffrey Lieber på Twitter, hvor han henviser til, at mødet kan være et muligt reboot af »Benjamin Buttons forunderlige liv«.

»Jeg elsker alle på dette billede, men hvad er det, jeg ser? Er det et lille hus? Er Biden-parret giganter? Er Carter-parret smølfer?« spørger Melinda Henrickson på Twitter.

»Var dette skrivebord tilovers fra Carter-administrationen?

Det fremgår ikke, hvad der er skyld i de mærkværdige proportioner på billedet. En forklaring kan dog være det kameraobjektiv, som billedet er taget med.

Loyal ven

På grund af pandemien var Jimmy Carter og hans hustru forhindret i at deltage i Joe Bidens præsidentindvielse i januar. Begge par er nu vaccineret, så Biden-parret valgte i stedet som en del af deres rundrejse for at markere de første 100 dage som præsident at lægge vejen forbi Georgia, hvor Rosalyn og Jimmy Carter bor.

Biden var ung senator for Delaware og Carter-allieret under Jimmy Carters tid i Det Hvide Hus fra 1977 til 1981. Joe Biden var også den første senator, der støttede Jimmy Carters forsøg på at blive præsident.

Carter har tidligere kaldt Biden for sin »første og mest effektive tilhænger i Senatet« såvel som sin »loyale og dedikerede ven«, skriver The Daily Mail.