12-årig pige bed sig fri af sit fangenskab. Nu er flere lig dukket op

Familien forsvandt fra deres mobilehome i den amerikanske stat Alabama. Da den 12-årige datter dukkede op en uge senere med en ødelagt bøjle på tænderne og sår på kroppen, var det allerede for sent for resten af familien.

 
En mand er anholdt i Alabama. Han er nu anklaget for kidnapning, mord og mishandling af et lig. Video: Ritzau/Scanpix. Redigering: Emma Märtens Christensen. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En forbipasserende bil undrede sig over, at en pige gik alene langs vejsiden.

Da bilen stoppede, var det tydeligt, at noget var galt. Hun havde sår ved håndleddene, og hendes tandbøjle var gået i stykker.

Hun blev bragt til det nærliggende hospital, hvor politiet blev kontaktet, skriver NBC News.

Til dem kunne den 12-årige pige fortælle, at hun var flygtet fra en kidnapper. I en uge havde han holdt hende fastspændt til et sengegærde. Undervejs havde han bedøvet hende med alkohol og narkotika.

Pigen var sluppet løs, da det lykkedes hende at bide og tygge sig fri af de genstande, hun var fastbundet med.

Manden, der holdt hende fanget, var ikke ukendt for pigen. Hans navn er Jose Paulino Pascual-Reyes, og han var kæreste med pigens mor.

Den 12-årige piges historie ledte politiet på sporet af Jose Paulino Pascual-Reyes. Da de ankom til huset, fandt de to lig, der viste sig at være pigens mor og bror.

Ifølge politiet i Alabama var moren blevet kvalt med en pude. Dernæst var hendes lig blevet skåret i stykker for at »skjule beviserne«. Den 14-årige dreng skulle være blevet dræbt, da Jose Paulino Pascual-Reyes gentagende gange udsatte ham for slag.

Den lille familie havde kun boet sammen siden februar. Det er uvist, hvad der fik manden til at dræbe mor og søn og holde den 12-årige pige i fangenskab.

Jose Paulino Pascual-Reyes blev kort efter pigens flugt anholdt. Han er nu anklaget for kidnapning, mord og mishandling af et lig.

Årligt forsvinder omkring 600.000 personer i USA. Cirka 4.400 uidentificerede lig dukker ifølge tal fra World Population årligt op.

I gennemsnit bliver 1.800 kvinder hvert år dræbt af deres mænd i USA. Det svarer til, at næsten fem kvinder dagligt mister livet på grund af partnervold eller drab begået af en partner.