Wozniacki stopper karrieren: »Jeg har opnået alt det, jeg kunne drømme om«

Foto: ELSA

Det oplyser hun på sin Instagram.

På sin Instagram-profil skriver hun blandt andet følgende om karrierestoppet:

Foto: Mike Stobe.

»Jeg har spillet professionelt, siden jeg var 15 år gammel. I den tid har jeg oplevet et fantastisk første kapitel af mit liv. Med 30 WTA-singler, en førsteplads på verdensranglisten i 71 uger, en sejr i WTA-finalen, 3 OL-deltagelser, hvor jeg endda bar det danske flag og en sejr ved Australian Open i 2018. Jeg har opnået alt det på banen, jeg kunne drømme om.«

»Jeg har altid sagt til mig selv, at når tiden kommer, hvor der er ting uden for tennisbanen, jeg hellere vil lave, så er tiden kommet til at sige stop,« siger Wozniacki, inden hun fortsætter:

»I de seneste måneder har jeg indset, at der er meget mere uden for banen, som jeg gerne vil opnå. At blive gift med David var et af de mål, og at starte en familie med ham - mens jeg stadig rejser rundt i verden og sætter fokus på leddegigt (et projekt, der er på vej) - er lidenskaber som jeg vil beskæftige mig med i fremtiden.«

»Så med dette annoncerer jeg i dag, at jeg lader mig pensionere som professionel tennisspiller efter Australian Open i januar. Det har intet at gøre med mit helbred, og det er ikke et farvel. Jeg ser frem til at dele min spændende rejse i fremtiden med jer alle! Til sidst vil jeg sige tak af hele mit hjerte til fans, venner, sponsorer, mit hold og specielt min far som træner, min mand og min familie for årtiers støtte. Uden jer kunne jeg aldrig have gjort det her!,« slutter Caroline Wozniacki.

29-årige Caroline Wozniacki er gift med den tidligere basketball-spiller David Lee.

Dermed stopper den danske tennis-darling karrieren med at slutte af i Australien, hvor hun vandt sin største titel, som professionel tennisspiller, da hun vandt Australien Open i 2018, som er den eneste Grand Slam-titel, hun har vundet.

Det er den eneste Grand Slam-titel, Wozniacki har vundet.

Tennisstjernen annoncerede sit stop i tv-showet Good Morning America.

Opdateres...