Nu sker det! Wozniackis hemmelige bryllupsdag

 

I dag er den store dag for Caroline Wozniacki.

Som B.T. tidligere har fortalt, er lørdag den 15. juni ikke en hvilken-som-helst dag for Danmarks største sportsstjerne. Tværtimod. Det er hendes bryllupsdag!

Wozniacki binder sig til den nu tidligere basketball-spiller David Lee ved en ceremoni et hemmeligholdt sted i eller nær Monaco, hvor tennisspilleren blandt andet hører hjemme.

Ugen igennem er venner og familier derfor ankommet til det sydfranske. Brormand Patrik Wozniacki slænger sig eksemplevis på stranden med kæresten Sofie Palmer og uploader billeder til Instagram af udsigten ud over smukke Monaco.

B.T.s kilder fortæller, at flere danske venner også er rejst til Monaco til  årets mest imødesete og ikke mindst hemmeligholdte danske sportsbryllup.

Anne-Sofie Melskens og hendes mand, Mads Staberg, der i november sidste år var på ferie med Caroline Wozniacki og David Lee på Maldiverne, er med til bryllupppet. Staberg arbejder til daglig sammen med Andreas Laudrup i rådgivningsfirmaet Staberg Laudrup. Også Laudrup og hans kone, Pauline, er gode venner med Caroline Wozniacki.

Wozniacki og David Lee har i det hele taget mange venner fra den store sportsverden. Wozniacki har gode veninder fra tennisverdenen i Serena Williams og Agnieszka Radwanska og flere andre. De forventes også at være gæster til brylluppet, ligesom flere af David Lees basket-venner efter alt at dømme deltager.  

Alt dette bliver dog hemmeligholdt af både parret og gæsterne, der har fået mundkurv på. Det samme har Caroline Wozniacki givet sig selv. Intet er sluppet ud om hverken dato eller bryllup, siden hun og David Lee blev forlovet for mere end halvandet år siden.

»Det skyldes, at jeg gerne vil holde den stille og roligt sammen med venner og familie,« sagde Wozniacki til B.T. om det store hemmelighedskræmmeri i forbindelse med French Open tidligere på måneden.

Derfor er selv gæstelisten hemmelig. Men man kan konstatere, at også en af dansk sports mere kontroversielle navne er godt klædt på i det sydfranske. 

Efter amerikansk tradition afholdes en prøvemiddag ofte i dagene op til et bryllup. Tidligere på ugen var Nicklas Bendtner og kæresten Philine Roepstorff  i det fineste skrud ved den smukke kyst, hvor de fortsat ferier. Det viser en video uploadet af Philine Roepstorff på Instagram.

Bendtner og Wozniacki har gennem årene været tæt på hinanden, men om fodboldspilleren også er på gæstelisten er naturligvis hemmeligt. Det er det meste omkring Caroline Wozniackis store dag. Men snart går det altså løs. I løbet af lørdagen bliver David Lee og Caroline Wozniacki til mand og kone.